Så här gör du för att bli kund

Artan health care är en nationell assistansorganisation som strävar efter att erbjuda personlig assistans till personer med funktionsnedsättning, med målet att leva ett liv som alla andra. Vårt huvudkontor ligger i Gävle.

Vi hjälper personer som redan har beslut om personlig assistans från kommunen eller Försäkringskassan, de som överväger att byta assistansbolag och de som vill ansöka om assistans för första gången.

Första kontakten är helt fri från krav. Om du är missnöjd med din nuvarande assistans eller överväger att byta assistansbolag, eller om du vill ansöka om assistans, så tveka inte att kontakta oss. Vi kan träffas på vårt kontor eller hemma hos dig för att diskutera din situation och vad du behöver eller vill förbättra. Vi garanterar fullständig sekretess för våra samtal.

Efter vårt möte kommer vi att återkomma inom kort med ett förslag på hur vi kan samarbeta för att du ska få personlig assistans som verkligen uppfyller dina behov och önskemål. Du kan sedan ta tid på dig och bestämma om du vill fortsätta samarbeta med oss.

När du har bestämt dig för att bli kund hos Artan health care eller ansöka om personlig assistans, hjälper vi dig med hela processen och tecknar ett avtal. Vi skräddarsyr assistansen enligt dina önskemål och behov, och tar hand om allt det praktiska från startdatum. Du kan luta dig tillbaka och låta oss ta hand om allt.

Ring oss, skicka ett mail eller fyll i formuläret på vår hemsida så kommer vi att kontakta dig för ett möte utan krav.

Adress Norra Kopparslagargatan 9 803 11 GÄVLE

Scroll to Top