Hemtjänst

Hemtjänst

Kreativ hemtjänst utifrån dina behov

 

AHC Nordic AB erbjuder hemtjänst på hög kvalitetsnivå och vår verksamhets utgångspunkt är att den enskilde har förmåga att själv välja hur han/hon vill leva sitt liv.

Du har även möjlighet till individuell anpassad vård och omsorg på ditt eget hemspråk, förutom Svenska så har vi personal som talar Somaliska, Arabiska, Spanska, Kurdiska och Turkiska.

Kunden i fokus

​​​​​​​
För oss på AHC NORDIC AB så är det en självklarhet att alltid utgå ifrån individen. Din delaktighet är viktig för oss för att du ska kunna påverka hur dina beviljade insatser ska planeras in.

Vi arbetar för att varje individ ska ha ett meningsfullt, tryggt och värdigt liv, oavsett om det gäller äldreomsorg, omsorg till funktionshindrade. Vårt mål är att stärka individen genom att värna om den enskildes integritet. Vi strävar ständigt mot att erbjuda dig vård och service präglad av respekt, vänlighet och omtanke. Hos oss bidrar du med Ditt inflytande och Ditt självbestämmande.
​​​​​​​
Som ny kund hos oss erbjuder vi dig alltid ett individuellt utformat stöd, tillsammans med dig upprättar vi en genomförande plan via vårt besök hemma hos dig. Dina önskemål och synpunkter är viktiga för oss speciellt när du vårdas i ditt eget hem. På AHC Nordic AB får du en kontaktperson som i första hand ansvarar för att utföra insatserna på det sätt som du önskar för att öka kontinuiteten och tryggheten. Företagets målsättning är att erbjuda dig ett helhetsåtagande inom hemtjänst

Hemtjänst i Gävle

Besök oss
Norra Kopparslagargatan 9
803 11 GÄVLE

Växel: 026 – 420 33 00

Hemtjänst i Bollnäs

Besök oss
Järnvägsgatan 6
821 43 BOLLNÄS

Nurradin: 072 207 27 88

Scroll to Top